Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Armatör Mercan Avşaspor'un sponsorluğunu üstlendi

Armatör Mercan Avşaspor

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP'nin Marmara Belediye Başkan adayı Armatör Recep Ahmet Mercan, kendisini hedefi olan biri olarak açıklayıp, Avşaspor'u olması gereken yere kadar destekleyebileceğinin işaretini verdi.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Marmara Belediye Başkan adayı Armatör Recep Ahmet Mercan, kendisini hedefi olan biri olarak açıklayıp, Avşaspor’u olması gereken yere kadar destekleyebileceğinin işaretini verdi.
Armatör Recep Ahmet Mercan, Marmara İlçesine bağlı Avşa Mahallesinin futbol takımı için gereken her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyledi.
Avşaspor Kulüp yöneticilerinden sponsor olma teklifini kabul ettiğini ifade eden Mercan, önümüzdeki hafta 2. Amatör kümede mücadele etmeye başlayacak Avşaspor için gerekli tüm masrafı yapmaya hazır olduğunu bildirdi.
Mercan, aynı kümede mücadele veren Marmaraspor’a da katkı verip vermeyeceği sorusuna ise “Ben Marmaraspor’a da zamanında katkı verdim ancak şu anda başka bir arkadaşımız Marmaraspor’un sponsorluğu ve yöneticiliğini üstlenmiş durumda. Sanırım kendisi gerekeni yapacaktır.” yanıtı verdi.
Heber : Zeki Karadeniz



  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli